Tudásközpont vagy Knowledge Hub a DigiUp 4.0 projektben

A Knowledge Hub egy innovatív eszköz az együttműködéshez, olyan kapcsolatépítő és tudásmegosztó platform, amelyhez csatlakozhatnak az adott témában érintett szakemberek, véleményt formálhatnak, de akár szakmai vitákat is indíthatnak. A tudásközpont segít összekötni a hasonló szerepeket betöltő szakembereket, akik az online fórum segítségével hatékonyan cserélhetik ki a tapasztalataikat.

A DigiUp 4.0 projekt többek között azt a célt tűzte ki, hogy létrehoz egy olyan tudásközpontot, amely nemcsak online, de fizikai formában is létezik és ahol a szakképzéssel, illetve a jövő digitális szakmáival kapcsolatban folytathatnak az érintettek eszmecserét, illetve dokumentum tárhelyként is funkcionál, ahol fellelhető számos tanulmány, cikk, videó és egyéb anyag a fenti témával kapcsolatban.

A DigiUp 4.0 Knowledge Hub-on kezdésként 3 fórumot indítottunk, összesen 9 témakörben, köztük olyan aktuális kérdésekkel, mint a triális képzés, vagy a pályaorientáció és munka világa, de várjuk a szakértők hozzászólását az ipar 4.0 területén belül bármilyen kérdésben.

A Knowledge Hub-on összegyűjtött és megvitatott dokumentumokat a projekt weboldalán tesszük mindenki számára elérhetővé: https://digiup-athu.eu/dokumentumok/