DigiUp 4.0 Partnertalálkozó és Irányító Bizottsági ülés

2022. június 27-én került megrendezésre a projektpartnerek és képviselőik részvételével a soron következő Partnertalálkozó és Irányító Bizottsági ülés.

A megbeszélés első felében a vezető partner tájékoztatta az Irányító Bizottsági tagokat a projekt megvalósításának állásáról, az elvégzett és hátralévő feladatokról. Az ülés során külön figyelmet kapott a T5-ös munkacsomag, amelynek tevékenységei a projekt kiterjesztéseként, a covid-19-es járvánnyal összefüggéssel kerültek kidolgozásra. A partnerek áttekintették a projekt költségvetését is és egyeztettek az esetleges átcsoportosítási lehetőségekről, valamint a projekt zárásával kapcsolatos feladatokról és határidőkről.

A program második felében a partner találkozó keretében a munkacsomag vezetők adtak részletes tájékoztatást az elvégzett feladatokról, illetve az utolsó periódus tevékenységeiről. A megbeszélésen a partnerek külön kitértek a záró konferencia és sajtótájékoztató szervezési kérdéseire és programjára, amelyre várhatóan november elején kerül sor. A kommunikációs feladatok tekintetében a közösségi kampányok és multimédiás tartalomfejlesztés volt a fókuszban, de a promóciós események szervezése is áttekintésre került.

A partnerség sikeresnek és hatékonynak ítélte a megbeszélést, amely a projekt kezdete óta az első személyes partnertalálkozó volt.