BIC.at – osztrák online portál a karriertervezéshez

A BIC.at egy olyan osztrák online portál, ahol nemcsak a fiatalok és szüleik, de a tanárok, az oktatási és pályaválasztási tanácsadók, valamint az álláskeresők is fontos információkhoz juthatnak a pályaválasztással és szakképzéssel kapcsolatosan.

Az Osztrák Kereskedelmi Kamarák által fejlesztett honlap több mint 2000 szakma leírását tartalmazza, köztük a DigiUp 4.0 projekt fókuszában lévő, a kreatív fémiparral, 3D nyomtatással és CNC technikával, valamint az elektronikával és robotikával kapcsolatos szakmákat. A szakma leírása kitér a munkakörnyezetre, a munkaeszközökre a munkavállalási lehetőségekre, bemutatja az alternatív szakmákat, valamint a képzési lehetőségeket is.

A honlapon megtalálhatók az adott szakmával kapcsolatos karrier- és információs filmek, brossúrák, plakátok és füzetek is. Azoknak, akik bizonytalanok a pályaválasztás tekintetében, az oldal pályaválasztási tippekkel és érdeklődési profil kialakításával segít.

Emellett számos pályaválasztással és oktatással kapcsolatos hírek és aktualitások is olvashatók a nyolc nyelven elérhető oldalon.

Látogasson el ön is a honlapra!

www.bic.at