Megtartotta utolsó ülését a tudásközpont bővítésén dolgozó három munkacsoport

2022. november 24-én tartotta ötödik, egyben utolsó ülését a DigiUp 4.0 projekt keretében létrehozott három munkacsoport, amelynek feladata az Ipar 4.0 témakörében fellelhető tanulmányok, projektek, szakmai anyagok összegyűjtése, a lehetséges terjesztési csatornák felkutatása, valamint az intézményi együttműködések erősítése, ezáltal a projekt fenntarthatóságának biztosítása.

Az online megbeszélésen a projekt partnerek által vezetett munkacsoportokban külső szakértők segítségével, ismét csoportszobákban folyt a munka, ahol többek között arra keresték a résztvevők a választ, hogy

  1. kik lehetnek azok a partnerek által már azonosított szervezetek, akikkel még a projekt időtartama alatt együttműködési megállapodás köthető?
  2. melyek azok a pályaorientációs anyagok, tananyagok vagy ismeretterjesztési anyagok, amelyeket a következő hetekben tölthetnek fel a digitális platformra a partnerek?
  3. az eddig kijelölt digitális terjesztési csatornákon (LP, PP3) kívül milyen terjesztési csatornákat tud a többi partner saját területén biztosítani a fenntartási időszakra?

A megbeszélés során a partnereknek lehetőségük nyílt kifejteni véleményüket a projektet érintő egyéb szakmai kérdésekben, felidézve az elmúlt két év projekt tevékenységeit és eseményeit.

A projekt keretében az utolsó találkozóra decemberben, egy értékelési workshop alkalmával fog sor kerülni.