BFI Burgenland

Kínálatunk

Széleskörű képzéseket és továbbképzéseket kínálunk. Ide tartoznak a céges oktatások, a munkaügyi hivatal szolgáltatásaihoz kapcsolódó oktatások, szakmunkásképzés, a közép- és felsőfokú képzések záróvizsgákkal valamint a nemzetközileg elismert tanúsítványok.  

Célunk

Célunk, hogy az embereknek jó minőségű és kedvező árú képzéseket kínáljunk, továbbá támogassuk őket személyes és szakmai fejlődésükben.

Célcsoportjaink

Képzéseinket magánszemélyeknek, vállalatoknak és állami megrendelőknek kínáljuk. Ügyfeleink számára partnerek kívánunk lenni. 

Szervezeti felépítésünk

Szervezetünk egy fölérendelt központi szervezetből, a BFI Österreich-ből és kilenc önálló tartományi szervezetből áll, melyek közhasznú egyesületként vagy korlátolt felelősségű társaságként működnek. Így együtt mi vagyunk a legnagyobb magán oktatási intézmény Ausztriában. Fenntartóink a munkavállalói kamarák és az Osztrák Szakszervezeti Szövetség. 

Erősségeink

A tudományos és a gyakorlati életből érkezett kiváló végzettséggel rendelkező elhivatott oktatók, a minőségirányítási rendszerek és a nemzetközi know-how transzfer biztosítják a magas színvonalat és a képzési kínálatunk időszerűségét. A modulárisan felépített képzések és továbbképzések, az innovatív, felnőttek igényeihez igazított oktatási módszerek valamint a legújabb technológiák használata teszik lehetővé az egyénre szabott és hatékony tanulást. 

Sikerünk

A sikeres vizsgák átlagon felüli aránya és az ügyfelek magas elégedettségi mutatói jelentik elhivatottságunk elismerését.