Hozzászólás: Az intézményi együttműködést segítő munkacsoport/ Arbeitsgruppe institutionelle Zusammenarbeit

Kezdőlap Knowledge Hub Munkacsoport fórumok/ Arbeitsgruppenforen Az intézményi együttműködést segítő munkacsoport/ Arbeitsgruppe institutionelle Zusammenarbeit Hozzászólás: Az intézményi együttműködést segítő munkacsoport/ Arbeitsgruppe institutionelle Zusammenarbeit

#998
Vinhoffer Judit
Felhasználó

Kedves Woletz úr!

A Nagykanizsai Szakképzési Centrum részéről a következőket szeretnénk megosztani Önnel és a kollégákkal:

1. -2. – 3. -4.: A különböző képzésekre és workshopokra magas volt az érdeklődő diákok száma. 1-1 témakör esetében a projektben vállalt indikátoron felül plusz rendezvényt is szerveztünk (pl. kreatív fémipar területén). A jövőben szeretnénk tovább bővíteni a fakultatív programok lehetőségét a tanulók számára, mert az alapoktatáson túl nagy igény van olyan képzésekre, ahol plusz információkat szerezhetnek, gyakorlati munkát végezhetnek a diákok. Az iskola oktatói szívesen csatlakoztak a projekthez és munkájukkal elősegítették a vállalt eredmények sikeres magvalósítását. A tanulói és oktatói kör is nagy érdeklődéssel várja a következő lehetőséget. A workshopokra és pilotképzésekre készültek szakmai prezentációk (elmélet+ gyakorlat – magyar nyelven), illetve a fotók adják vissza a megvalósított események sikerességét. Szívesen megosztjuk a partnerekkel ezeket a fényképeket, de néhány már elérhető a projekt facebook oldalán.

1. -2.: Véleményünk szerint fontos, hogy a célcsoportból elsősorban azon tanulók vegyenek részt képzéseken, akik önkéntesen jelentkeznek. Nagykanizsán a Cserháti Sándor Technikum diákjai körében a megvalósítás sikeréhez nagyban hozzájárult, hogy a képzések önkéntes jellegűek voltak.

1. -2.: Jelenleg nincsen.